Öresund Cup

Tävlingstyp GP
Tävlingsklass Öppna
Arrangör Avantgarde Lund
Datum och tid 15 oktober 2022 (10:00 - 18:00)
Ort Stångby
Tävlingslokal Prästängshallen, Stångby (visa karta)
Deltagare 25 st anmälda
Anmälan Du måste vara inloggad för att använda webbanmälan

ÖC gör comeback på Sverigetouren!

Efter ett fyra år långt uppehåll och fem år av Finn som regerande mästare ligger nu startfältet öppet för den som känner sig kavat nog att försöka knäppa den numer även regerande svenska mästaren på näsan i hans egen hemby. Spelplatsen är en gymnastikhall i pittoreska Stångby, två kilometer norr om Lund. Enligt gammal folksägen ska hallens plågade byggmästare på sin dödsbädd lagt en förbannelse över platsen: "Må den som trenne turmål gör i denna gudsförgätna hall för evigt beläggas med flytande silikon på fingertopparna".

Kom och delta i 2022 års upplaga av denna svenska klassiker på egen risk!

 

Spelplats: Prästängshallen i Stångby. Hallen ligger på 5 min gångavstånd från Stångby station. Hit går både stadsbuss (17 min) och tåg (4 min)  från Lund C.
Tider: Turneringen börjar 10.00. Incheckning senast 09.30.
Lunch: Paus för lunch infaller efter det inledandet gruppspelet, c:a 12.30. Notera att lunch inte kan inhandlas på gångavstånd till lokalen, vilket kräver viss planering. Med bil når man restauranger och mataffärer i norra Lund på c:a 8 min. I övrigt rekommenderas någon form av medtagbar lunch. Skulle någon deltagare glömma mat och samtidigt inte få plats i en bil hjälps vi naturligtvis åt för att lösa situationen!
Deltagaravgifter: 200 för vuxna - 50 för juniorer - gratis för knattar. Licens erfordras för svenska spelare. Betalning kontant eller via Swish.
För övriga spörsmål som t.ex. hjälp med anmälning, maila till matti@bordshockey.net.

Utöver TF:s allmänna förhållningsregler vill arrangören även påminna om att spelplatsen är en kommunal gymnastikhall, vilket innebär att skor för utomhusbruk inte får bäras i lokalen. Det är heller inte tillåtet att förtära alkohol eller nötter i lokalen (detta gäller nötter, jordnötter, mandlar och sesamfrön).