Sent tillskott på touren

Av Matti Månsson
I Nyheter
8 oktober 2019
0 kommentarer

Som femte GP för säsongen infogas Stockholm Open sent omsider i tävlingskalendern. Efter att ha grunnat in i det sista bestämde sig Björkhagen Rangers för att de helt enkelt inte kunde genomleva en säsong utan en större tourtävling i Stockholm, och meddelade i oktober att de stod redo att arrangera. En tung, svensk klassiker gör därmed återkomst i EM-kvalet! Tävlingen spelas på hotell Scandic Ariadne – känt från Swedish Masters 2018 – och är schemalagd till 11 januari.

Att komplettera Sverigetouren i elfte timmen på detta vis är ett undantag som vanligtvis bör undvikas, men styrelsen anser att en större tävling i Stockholm är så pass positiv för svensk bordshockey att ändamålet i detta fall helgar medlen. Samtidigt manar man framtida arrangörer att komma till insikt om arrangörskapets förtjänst lagom till vårens sista anmälningsdatum.

Lämna ett svar