United Stars bildas

Av Patrik Hellström
I
13 augusti 2016
1 kommentar

Jag har nöjet att presentera en ny klubb inom svensk bordshockey:

United Stars

 

Ordförande för klubben är mycket nöjd med att kunna presentera följande spelare som valt att skriva på för klubben.

 

Den första som jag vill presentera är en person som har spelat alla SM som genomförts, alltså varit med sedan starten 1982.  Internationellt har han samlat på sig 5st EM/VM medaljer. En lagspelare utöver det vanliga. Välkommen säger vi till Jerry Wikström!!

 

Han syns alltid högt upp i resultatlistorna, svår att möta. Hans största merit är det individuella VM guldet från 1993. Tog även VM guld i lag samma år. I årets EM fick han med sig 2st EM medaljer, ett meriterande silver i veteran klassen. Jag pratar givetvis om Anders Ekis Ekestubbe!!

 

Den tredje jag vill presentera är en person som tog SM guld i Junior klassen 2005.  2015 hamnade han överst på prispallen i den prestigefyllda turneringen Canada Cup i Toronto före sin landsman och bror Karl Jönsson.  Vem minns inte den spännande och gastkramande åttondelsfinalen mot Finn i SM 2014. Vi välkomnar Nils Jönsson!!

 

Nu har jag nöjet att presentera en spelare som alltid levererar. Han har samlat på sig 8st EM/VM medaljer genom åren. En spelare som bara blir bättre och bättre. 2st meriterande veteranguld i SM, lägg därtill 4st SM brons individuellt. Men något som sticker ut är att han till samlingen har 5st guld från lagsm. Jag pratar givetvis om tävlingsmänniskan Jocke Lundin!!

 

Den femte och sista personen är givetvis undetecknad. I en relativ kort meritlista kan vi hitta 4 lagsm brons, en andra plats i Buster Cup 1993 samt en vinst i Örebro Sommar Cup 2004. Veteran från och med i år.

 

Låt hoppas att United Stars får ett bra första år med många topplaceringar!

 

Väl mött

//Patrik

 

 

 

 

 

En kommentar till “United Stars bildas”

  1. Micael Myrén skriver:

    Lycka till med nya klubben.
    Särskilt Nils.
    Och tack för den mer än generösa övergångssumman!

Lämna ett svar