TEGELHUSET Önskar Gott nytt år !

Av Anders Pettersson
I
28 december 2019
0 kommentarer

Ett turbulent o fantastiskt år är snart över !
Vi kan konstatera att vår lilla klubb i Odensbacken fortsätter att locka spelare till Östernärke.
Vi har under året åter tappat en spelare till Storebror i Örebro.
Men efter skjutskador o hårda ord så har ändå klubbarna kommit en bit längre för att utveckla bordshockeyn i Mellansverige.

För hur det än ser ut på pappret så har vi alla samma mål. Tror att vi kan utveckla vår sport ännu mera med just kombinationen av Elit o bredd i samma rum.

Närke ligan är inne på sin tredje säsong mycket tack vare Glenn Dahlberg o Lotta Holmberg som inte gav upp när det blåste som mest.
Vi har också 2019 varit arrangör för klubbens första knatte SM och GP. Knatte Sm med stort bidrag av STIGA SPORTS som sponsrade med Priser till alla barn. och blev ju också det största knatte sm i historien. Ett mål vi hade men blev ändå tagna på sängen över antalet som kom.

Gp fick vi stor hjälp av Joakim Lundin och Stefan Lemming från United stars.

Så pass att vi fick blodad tand och kör även 2020 fast då i annan lokal.

Att vi sedan fortsättningsvis kunna lockat nya spelare till sporten och klubben är kul. 2019 har vi fått in 8 nya spelare på senior leden var av 3 är från vår egen knatte verksamhet.

SM GULD blev det för Klubben genom Eddie Nilsson klubbens första medalj.
Nu har klubben 3 spelare med SM medaljs meriter 2 juniorer och en 55+

Vi ser med tillförsikt fram mot 2020 där vi hoppas kunna ställa upp med två lag i Lag SM. (kanske ett juniorlag också ) sedan ser det i skrivande stund ut som det blir rekord stort tegel närvaro i stockholms GPn.

Vi hoppas på att vi åter kan arrangera en bra GP i mars och vara åter ett lyckat Knatte Sm innan vi skickar iväg stafett pinnen.

Så gott nytt bordshocky år alla vänner (och under match fiender ) där ute.

Lämna ett svar