Sigma IF – Bland antilooper och hjerpar (stängd tr

Av Daniel Gullberg
I
5 februari 2015
0 kommentarer

Dagens träning var initialt tänkt att hållas öppen men när förfrågningar om live-bevakning började hagla in var beslutet lätt; gardinerna fördragna! Lokalen hade dagen till ära utrymts på både sambo och barn. Hade Henke Lundqvists fru varit beredd att göra samma uppoffring?

Fyra entusiastiska deltagare, två välsmorda bord, en gedigen ljudanläggning samt en ouppackad crosstrainer var kvällens förutsättningar. Maratonsessionen inleddes med en tur till Bolaget samt ICA för förfriskningar. Visste ni att Refreshers har uppdaterad förpackning?!

Syftet med dagens träning var inledningsvis att träffas och ha trevligt, men när en av deltagarna började leverera hjerpar med gräddsås på löpande band, skiftade fokus snabbt. När antilooperna dessutom flockades och blodsockret sköt i höjden var formtoppen ett faktum. Kan talangfabriken Sigma IF chocka under Swedish Masters?

Tips och trix förmedlades till höger och vänster och snart hade samtligas arsenal vuxit markant. Agilt? -Ja, vi är ju trots allt konsulter. Kreativiteten flödade och frågan är om Sigma IF är Sveriges mest oförutsägbara bordshockeyklubb.

Det som tyvärr drog ner betyget för kvällen var Gustaf Öqvists oförmåga att prioritera. Frågan är hur många olika bostadsrättsföreningar man kan vara delaktig i? Ytterligare ett minus var missen att inte bjuda in den spelare i klubben med brantast utvecklingskurva, sorry Kralmark, det kommer aldrig ske igen. Kommer BHK Gamen… hrm Masken, att utnyttja tillfället att göra ännu en skandalvärvning?

Den av BHK Masken utnämnda talangen, Daniel Gullberg, är inte bara omkörd på världsrankingen av Jacobsson (som nyligen försakat sitt förhållande pga. årets julträning), utan upplever även starkt motstånd från medgångspelaren Johan ”ölbryggar’n” Fischer, ovan nämnda Kralmark samt Thomas ”Honken” Malmberg. Bredden är märkbar!

Summa summarum:
11 öl
6 timmar träning (680g hjerpe)
En ostmacka
1,5 kilo lösgodis

Får vi ihop crosstrainern blir vi livsfarliga!

Varma hälsningar,
Sigma IF

PS. Tips till lördagens motståndare, glöm inte saltgurka och lingon till hjerpfesten!

Lämna ett svar