Piteligan 4

Av Tomas Åberg
I
3 november 2015
0 kommentarer

Piteligan 4

Fjärde deltävlingen för säsongen lockade 6 spelare. Vi hade två gäster från Skellefteå på besök, Aron Lidman och David Bergmark förärade oss med deras närvaro. Med så långväga gester bestämdes det att gruppspelet gick över tre omgångar så de skulle få valuta för pengarna.

Efter ett det ovanliga långa gruppspelet kunde vi konstatera att Tomas och Aron slutat 1:a respektive 2:a i gruppen och var klara för semifinal. Familjen Henriksson följde på platserna bakom och Benjamin och David rundade av.

Efter det välförtjänta fikat kom Benjamin ut som en ny spelare. Högst överraskande slogs svenske mästaren ut i kvarten med 4-1 i matcher i en serie som Lasse hade förskräckligt svårt att göra mål i. Den andra kvartsfinalen mellan Oscar och David slutade som förväntat 4-0 till Oscar. Oscar fortsatte på den inslagna vägen i semifinalen och vann med samma siffror mot Aron och var klar för final igen. Benjamin gick upp till 2-1 ledning i andra semifinalen men sedan tog krafterna från fikat slut och Tomas kunde vända till seger med 4-2 i matcher.

För fjärde gången i rad denna säsong möttes Oscar och Tomas i final. Finalen var jämn men inte så välspelad, mer kämpa hockey och i slutet av match 6 kunde Oscar avgöra med en patenterad spjass och därmed säkra sin 4 raka seger för säsongen.

Lämna ett svar