Malmöligan 78

Av Eric Norén
I
23 april 2015
0 kommentarer

I motsats till våra vänner i Masken bjöd BHK Möllan Rouge upp till dans en sista gång denna vår. Visst kunde undertecknad på ”tornamanér” jobbat för att turneringen skulle ställas in och således säkra totalsegern. Men vem vill bli förknippad med fiffel och fulspel.

11 glada, spelsugna herrar hade tagit sig till residenset på Nobelvägen 145. Lokalen som vi stadigt huserat i sedan läget stabiliserats efter en något turbulent inledning. Förutsättningarna var solklara, herr Fries var tvungen att komma sist och undertecknad vinna hela rasket för att behålla totalsegern säsongen ut. Ett scenario som herr Norén i tidigare konversation uttryckt lika troligt som ”att jag skiter guld nästa gång jag besöker vattenklosetten”.

Men som vanligt den här våren i Malmöligan kunde ingen stå emot Finn. Han kom, såg och segrade. Blott en förlust på hela kvällen samt ett kryss, salut herr Fries!

Nu blir det välbehövlig vila för skånska delegationen av BHK Möllan Rouge fram till stundande SM. En vår med stadig skara deltagare var gång, bortsett från den något trötta nummer 74 med fyra deltagare. Där samtliga höjt sig ordentligt ju längre säsongen pågått.

Vi ses i Jerusalem!

Lämna ett svar