Piteligan 2

Av Tomas Åberg
I
13 september 2015
0 kommentarer

Höstens andra deltävling avgjordes precis som i premiären i ladan på Talltitevägen. Startfältet blev en man mindre än i premiären då Niklas fick lämna ett sent återbud. Gruppspelet blev lite haltande till en början då Lasse plötsligt hade svårt att lokalisera spelplatsen och kom 20 min sent, vad detta berodde på kan vi bara spekulera om. Det var det mest upphetsande i gruppspelet då tabellen efter dubbelmöte slutade i den ordning spelarna var rankade. Detta innebar att Benjamin fick möte Micke i en match om en semifinalplats.

De tre inledande matcherna var tighta med Benjamin i 2-1 ledning, därefter vann Benjamin match 4 & 5 lite bekvämare och var klar för semifinal mot Oscar. Väl där var det jämna matcher men Oscar var hela tiden lite bättre och kunde som väntat vinna med 4-1 i matcher. Den andra semifinalen mellan Lasse och Tomas utvecklade sig till en början som förväntat med Lasse i 3-1 ledning. Men i match 5 kunde Tomas kvittera med lite tid kvar och sedan avgöra med en klassisk Fridell i sudden. Efter att ha kämpat till sig match 6 (3-2) var det plötsligt en avgörande match och väl där gnetades SM-mästaren ned via 2-0 och skrällen ett faktum.

Finalen blev en repris på förra omgången. Efter 2 matcher var det 1-1 men sedan var det tyvärr för Tomas del klasskillnad då Oscar kunde defilera fram till seger med 4-1 i matcher. Oscars fina form från Norge håller i sig och övriga deltagare får gå tillbaka till ritbordet.

Lämna ett svar