Göteborgsligan 2018-2019 äntligen igång!

Av Micael Myrén
I
4 september 2018
0 kommentarer

ja, äntligen är vi igång igen!

På måndagskvällen samlades ”elva edsvurna män” (varför inte någon tjej? synd att ingen kvinna tycker det är tillräckligt kul med bords för att komma till Delsjön) för att göra upp om segern i GL#1.

Vi körde en rak serie, alla mot alla i 10 omgångar, där det som vanligt var många som slog varandra, men där Yrlid  toppade obesegrad (2 kryss), med Hans L som god tvåa.

De fem främsta stod över åttondelsfinalerna, vilka blev: Anton – Petri (3-0 i matcher); Magnus – Karl ( 1-3 i knallhårda matcher); Jens – Marcus (3-2 i matcher, jämnare blir det inte…)

Kvartsfinalerna således: Johan – Jens (3-0 i matcher); Hans L – Karl (3-0 i matcher); Micael – Anton (0-3 efter tre uddamålssegrar); Hans N – Lukas (1-3 efter en BATALJ);

Vilket gav Semifinaler: Johan – Lukas (1-2 i matcher – sedär, enda förlusten för kvällen för herr Yrlid); Hans L – Anton (0-2 i matcher)

Bronsmatch: Hans L – Lukas (2-1 i matcher)

Final: Johan Yrlid – Anton Jalneskog (2 – 0 i matcher efter 5 – 4 och 6-0)  Yrlid var het i afton.

BH Chiefs BH tog således Första, tredje och femte platsen, med en Grym-Broder på andra och en Atletico på fjärde.  Bra Chiefsat!

——————-

fotnot: 8-del och kvart i ”bäst av 5”, men av tidsskäl gick vi över till ”bäst av 3” i semi och framåt.  Resultatsidan är därför lite inkorrekt av tekniska skäl, 5-0 matcherna spelades inte.

Lämna ett svar